CONCEPT
In Ferment staan ambacht, service en kwaliteit centraal. Bij ons draait alles om het product, van de ingrediënten op het bord, tot de wijnen in je glas. Onze keuken biedt een mix van authentieke brasserieklassiekers en verrassende seizoensgebonden suggesties. Steeds met respect voor het product, en met vakmanschap gebracht. De kruisbestuiving met de keuken van 2-sterren restaurant Sir Kwinten, onder leiding van Glen Verhasselt, is op subtiele wijze zichtbaar doorheen onze gerechten.
Laat je verrassen door onze wijnkaart, samengesteld door Yanick Dehandschutter. Vol klinkende namen en verborgen parels, en geniet van de vele wijnen die aan het glas geserveerd worden. Ontdek het ruime aanbod geuze of proef één van onze cocktails.
Dompel je samen met vrienden, collega’s of familie onder in de warme sfeer en bruisende energie van Ferment. De culinaire gidsen hebben alvast de weg naar Ferment gevonden. Michelin kende ons een BIB Gourmand toe en Gault&Millau beloonde Ferment met een 13/20. Net zoals Lennik het kruispunt in het Pajottenland is, zo is Ferment de plek waar gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie samenkomen.
HOOFDGERECHTEN
Ferme burger
Dry aged rund / augurk / cheddar / tomatensalsa / pittige mayonaise / verse frietjes
Rundstartaar
Kropsla / verse frietjes
Vol–au–vent
Mousseline / kropsla / verse frietjes
Filet Mignon ‘Belgisch Wit Blauw’ op de grill
Saus naar keuze / kropsla / verse frietjes
Rib Eye ‘Holstein’ op de grill
Saus naar keuze / kropsla / verse frietjes
Zeebaars op de grill
Sauce vierge / puree Robuchon / kruidensla
Boekweitnoedels
Gelakte groenten / shitake / labneh
FINGERFOOD
Oesters “Irish Mór”
Pajotse plattekaas met radijs en foccacia
Vegan kroketten (6stuks)
Kipkroketten (6stuks)
Loempia’s van Sanan (6stuks)
Seranno ham en Salami “pur porc”
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte kaaskroketten (2stuks)
Huisgemaakte garnaalkroketten (2stuks)
Carpaccio van rund
Sashimi van Hamachi (komkommer / appel / leche del tigre)
Tataki van Zalm (hot chocolat / buratta / tomaat)
Oesters “irish Mór” (6stuks)
DESSERTEN
Rijstpap met bruine suiker
Tiramisu met boudoirs
Crème brûlée
Chocolademousse
Vanille-ijs, karamel en hazelnoot
Dame blanche
Coupe advocaat
Selectie kazen
TO RELAKS
Wij plaatsen centraal op tafel:
Seranno ham en Salami “pur porc”
Kipkroketten Crête d’Ardenne
Loempia’s van Sanan
Als hoofdgerecht en dessert kunnen uw gasten een keuze maken uit onze relaksfood* en zoetigheden.
* rib eye Holstein +8€ pp
Voor een vlot verloop van de avond vragen wij u de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten.
— Dranken worden per verbruik aangerekend —
Contacteer ons voor meer informatie of voor een voorstel op maat
GALERIJ INSTAGRAM
RESERVEREN
CADEAUBON
JOBS
Ferment is op zoek naar gemotiveerde mensen
om ons team te versterken
Stuur je CV en motivatiebrief door naar info@ferment.be
JOBS
Ferment is op zoek naar gemotiveerde mensen
om ons team te versterken
Stuur je CV en motivatiebrief door naar info@ferment.be
CONTACT
OPENINGSUREN
MAA |
gesloten |
DIN |
15u — 00u |
WOE |
15u — 00u |
DON |
15u — 00u |
VRIJ |
15u — 01u |
ZAT |
15u — 01u |
ZON |
gesloten |
VERLOF 2024
16|07 tem 27|07
|
Gelieve te reserveren
|